Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

onze dj’s te zien bij down met johnny

jan 18, 2020 | 0 Reacties

Onze dj’s van de Up & Down Discoshow zijn aanstaande woensdag te zien in het programma Down met Johnny. In dit programma kunnen mensen met een beperking een wens doen. Daarom stuurde dj Jan de Wit een brief naar Johnny de Mol. De wens van dj Jan was, een keer op te treden voor het grote publiek. Niet alleen … maar ook met onze dj’s Berrie, Vincent, Brian en Achmed.  Er werd al snel, positief gereageerd op de brief van dj Jan. Heel bijzonder natuurlijk aangezien er honderden wensen worden ingestuurd. Nadat er wat heen en weer was gemaild, kwam het verlossende telefoontje. Onze dj’s zouden gaan optreden voor heel veel publiek in een grote tent.

 

Het optreden

Dit optreden vond plaats in een  gigantische feesttent in Klazienaveen. Hier vond het Megapiratenfestijn plaats voor ruim 8500 muziekliefhebbers. Onze dj’s hebben deze tent letterlijk op zijn kop gezet. Het publiek ging helemaal uit hun dak bij het optreden van de Up & Down Discoshow. Een daverend applaus en hard geschreeuw om een toegift klonk in de feesttent. Echter willen we verder hierover niks verklappen. In de tweede aflevering van Down met Johnny kunt u het zelf allemaal gaan zien. De uitzending is op woensdag 15 januari om 20.30 uur bij SBS 6.

Super organisatie

De organisatie had alles op en top geregeld. Het vervoer, een kleedkamer, kleding en catering.  Niet alleen het optreden maakte veel indruk op de jongens maar ook alles daaromheen. Bijvoorbeeld de kennismaking met bekende artiesten, het geweldige contact met Johnny de Mol en de aandacht van veelal het vrouwelijke publiek.

Graag willen wij Johnny de Mol, SBS 6, het productieteam van Talpa, Joyce van Leo Lukassen producties en het geweldige publiek enorm bedanken. Dankzij jullie is hiermee de droom van onze dj’s echt uitgekomen.

Kijk allemaal naar Down met Johnny, woensdag 15 januari om 20.30 uur bij SBS 6.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?