Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

lieve mensen, allemaal enorm bedankt

jan 20, 2020 | 0 Reacties

Lieve mensen, dit hadden we nooit durven dromen. Maar wat een prachtige uitzending gisteren van Johnny de Mol. In zijn programma Down met Johnny ging de grote wens in vervulling van DJ Jan de Wit. Een keer optreden voor het grote publiek met de Up & Down Discoshow was zijn droom. En die kwam uit bij het Megapiratenfestijn in Klazienaveen. Onze dj’s zullen dit nooit meer vergeten. Maar ook wij als vrijwilligers zullen dit moois levenslang blijven herinneren. Hiervoor zijn we Johnny de Mol en zijn team enorm dankbaar.

Als je dan als vrijwilliger van de Vreugdefabriek naar de uitzending zit te kijken, besef je pas wat geluk is. Met vijf stralende dj’s die een beperking hebben een feesttent op zijn kop zetten. Daarbij een laaiend enthousiast publiek dat uit zijn dak gaat. En dan die blije gezichten van “onze jongens” van de Up & Down Discoshow. Het is iedere keer weer fantastisch om met deze dj’s te mogen werken en op te treden. Dat is het ultieme geluk wat wij als vrijwilligers van deze stichting mogen ervaren.

Geluk is ook de ontelbare, lieve en welgemeende reacties van de mensen. Via Facebook, Instagram hebben we honderden berichtjes mogen ontvangen. Zelfs vanuit Spanje hebben we reacties gekregen. Daarnaast nog de vele app berichten met mooie boodschappen. Ook dat is geluk lieve mensen. En hiervoor willen wij jullie allemaal heel erg bedanken. Ook namens de dj’s.

Uiteraard willen we verder iedereen bedanken die dit mede hebben mogelijk gemaakt. Johnny de Mol, Talpa Network, SBS 6, Radio NL, Lukassen Producties, ’s Heeren Loo Druten, alle artiesten en verder iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan deze happening. Dank, dank, dank.

Wilt u op de hoogte blijven van onze shows, activiteiten en het laatste nieuws? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief die eens per zes weken verschijnt. En blijf ons volgen op Facebook, Instagram en deze site.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?