Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Nieuwe website voor de Vreugdefabriek

feb 23, 2020 | 0 Reacties

Onze nieuwe website is online en daar zijn we heel trots op. Gehandicapten en ouderenzorg organisaties kunnen eenvoudig alle informatie opzoeken. Maar ook voor de talloze seniorenorganisaties is hier alles te vinden voor hun doelgroep. Het handige navigatiesysteem maakt het mogelijk om snel op de gewenste pagina’s te komen. Door middel van de vele foto’s en video’s krijgt u een duidelijk beeld van ons muziek en entertainment aanbod. Daarmee wordt het boeken van een show of activiteit heel  eenvoudig gemaakt. Daardoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn en zien uw aanvragen met belangstelling tegemoet.

Rozelie Haaksman

Een professionele website bouwen doe je niet zomaar even, hiervoor is veel aandacht, creativiteit en tijd nodig. Alleen dan kom je tot een passend en mooi resultaat. Daarom hebben wij dat overgelaten aan een specialist op dit gebied. Namelijk Rozelie Haaksman Ontwerper & Vormgever uit Tiel. Zij weet als geen ander om van een idee, wensen van de klant een prachtig resultaat te creëren. Met haar kennis, advies en creativiteit weet ze van iedere site iets bijzonders te maken. Met de wens om een unieke site te maken gebruikt ze enorm veel van haar eigen creativiteit. Niet alleen de tekst of foto’s maar ook de voor op maat gemaakte illustraties zorgen ervoor dat iedere pagina weer een uitdaging is om te bekijken. En dat is wat wij willen bereiken met onze nieuwe website.

John van Gelder

Wat is een goede website zonder mooie foto’s? Op onze site zijn veel foto’s te zien van onder andere de activiteiten die wij bieden. Onze vaste fotograaf Gerard heeft hierin een grote bijdrage geleverd.Hij maakt regelmatig foto’s tijdens onze optredens en activiteiten. Daarnaast mochten we rekenen op de steun van John van Gelder vakfotografie uit Druten. Hij is wellicht de bekendste fotograaf in Maas en Waal en wijde omgeving. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij veel tips en leuke ideeën en In overleg met John is er heel veel mogelijk. Samen met onze vrijwilligers heeft hij foto’s gemaakt van de decors, apparatuur en entertainers. Na een fotoschoot van een dag heeft John de foto’s geselecteerd en  bewerkt.  Met veel passie en creativiteit heeft hij er mede voor gezorgd dat onze nieuwe website er prachtig uitziet.

 

Toekomst

Bij het oprichten van onze stichting hadden we niet verwacht dat we zo hard zouden groeien. Het aanbod van programma’s en activiteiten is enorm uitgebreid. Verschillende decors zijn gebouwd en diverse kostuums voor onze entertainers zijn aangeschaft. Om alles nog veilig te kunnen vervoeren hebben we afgelopen zomer een grotere bus gekocht. Met dit alles willen wij de komende jaren heel veel Vreugde brengen bij de organisaties in de gehandicapten en ouderenzorg. Daarnaast zijn wij ook het adres  voor de muziek en entertainment voor senioren.

Met onze nieuwe website bieden wij een compleet overzicht van onze shows en activiteiten. Bovendien hebben wij regelmatig leuke nieuwsberichten over de meest uiteenlopende zaken die wij graag met u delen. We hopen dat u onze site regelmatig zult bezoeken. Heeft u vragen of opmerkingen, dan horen wij dat graag. Wij willen nogmaals Rozelie Haaksman en John van Gelder bedanken voor hun inzet en medewerking.

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?