De DJ Club van de Vreugdefabriek wordt steeds populairder bij de zorginstellingen in Nederland.  Dat is natuurlijk fantastisch, echter zitten we op dit moment helemaal vol. Daarom willen we na de zomervakantie wellicht met extra groepen gaan starten.

Wat is de DJ Club?

Bij de DJ Club leren mensen met een beperking alles op het gebied van het dj vak. Dit doen ze onder begeleiding van 1 of meerdere vrijwilligers die jarenlange ervaring hebben met het draaien op feesten en evenementen. Het begeleiden van de toekomstige dj´s doen zij met veel enthousiasme en plezier. Daarom is iedere dj club avond weer een feestje op zicht. De deelnemers hebben er heel veel plezier in en iedereen kan zijn of haar talenten ontwikkelen. Ondertussen hebben we rappende en zingende dj´s die hiermee in de toekomst gaan optreden. Klik hier voor meer informatie.

Doel

Het is de bedoeling dat deze dj´s in de toekomst gaan draaien bij de Up & Down Discoshow op feesten en evenementen. Hierdoor krijgen mensen met een beperking de kans om op een creatieve, actieve en vooral zinvolle manier deel te nemen aan de maatschappij. Maar het belangrijkste is, de samenwerking en het plezier onderling.

Optredens

De dj’s van de Up & Down Discoshow hebben al behoorlijk optredens verzorgd. Zo verzorgden zij de muziek op verjaardagsfeesten en discoavonden op zorginstellingen. Tevens waren zij ook te zien bij De Top 2000 Maas en Waal, het Glazen huis, de Nijmeegse wandel 4 daagse en Bolderpop. Echter het absolute hoogtepunt was toch wel het televisieoptreden bij Omroep Gelderland.

Toekomst

We willen de komende tijd deze activiteit gaan uitbreiden. Hierdoor kunnen nog meer mensen met een beperking de kans krijgen om dj te worden. Daarom gaan we hier in de komende vakantiemaanden over brainstormen. Hierover meer informatie eind september.

Boeken

Heeft u op uw zorginstelling een feestje en wilt u een keer iets anders dan de doorsnee dj of discoshow? Boek dan bij de Vreugdefabriek de Up & Down Discoshow. Tel: 06 2820 4744 of mail ons.