Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

De dj’s van de Up and Down Discoshow

mei 15, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

De dj’s van de Up and Down Discoshow hadden afgelopen zaterdag een optreden in Druten. Zij waren gevraagd om de muziek te verzorgen tijdens de opening van een nieuwe woning bij zorginstelling ’s Heeren Loo, voorheen Boldershof.

Voor de bewoners, hun familie en personeel moest het een leuk feestje worden. De locatie, Kriekveld was prachtig versierd en de bewoners waren er helemaal klaar voor.

de dj´s van de Up and Down Discoshow

Het feest kon beginnen

Tijdens de inloop draaiden onze dj’s rustige achtergrondmuziek zodat de mensen alle gelegenheid hadden om even bij te praten. Maar natuurlijk zat iedereen te wachten op de officiële opening.

Nadat de directeur een korte toespraak had gehouden ging het dan toch gebeuren. Samen met een bewoner werd het lintje doorgeknipt en knalden de confetti kanonnen. Het feest kon beginnen.

TOP DJ’S

De dj’s, Vincent, Brian en Berrie begonnen direct met vrolijke muziek waardoor het moeilijk was voor het publiek om stil te zitten. Op de bekende hits werd direct meegezongen door zowel de bewoners als de genodigden.

Het werd een hele gezellige middag, maar zoals altijd ging het allemaal veel te snel voorbij. De dj’s van de Up and Down Discoshow bedankten het publiek en draaiden hun laatste verzoekje. Na het applaus en de leuke complimenten voor de dj’s was het echt afgelopen.

Iets te vieren?

Heeft uw zorgorganisatie iets te vieren, of organiseert u een feest of evenement? Dan kunt u de dj,s van de Up and Down Discoshow boeken.

Wist u trouwens dat deze dj’s te zien waren in het programma Down met Johnny? Klik hier voor meer informatie. Of gebruik ons contactformulier wanneer u direct wilt boeken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?