Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

mp3 accordeonist bracht vreugde bij …

mei 14, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

MP3 accordeonist en entertainster Suzanne van de Vreugdefabriek heeft op de Dag van de Zorg een optreden verzorgd in Groesbeek.

Met haar MP3 accordeon “speelde” zij voor de bewoners van woonzorgcentrum de Eikenhorst. Hier wonen ouderen met dementie en lichamelijke klachten.

Op de parkeerplaats waren gezellige zitjes gecreëerd en met het mooie lenteweer was het volop genieten voor zowel de bewoners als het personeel.

MP3 accordeonist

Bekende liedjes

Aangezien de gemiddelde leeftijd van het publiek rond de tachtig jaar was, had onze Suzanne haar play-list daar op afgestemd. Met muziek uit de jaren 50 en 60 kwamen voor veel mensen muzikale herinneringen naar boven.

Maar ook de bekende Hollandse hits zoals het Kleine café aan de haven, Marina en de Klok van Arnemuiden deden het geweldig. Er werd meegedeind op de diverse walsjes en vrolijk meegezongen op de herkenbare muziek van toen.

Naast het optreden van onze mp3 accordeonist had de organisatie nog iets leuks georganiseerd. Namelijk een frietwagen met heerlijke snacks en friet voor de bewoners. Het werd op de Eikenhorst een heerlijke en vooral gezellige middag.

mp3 accordeonist boeken

Heeft u binnenkort een klein feestje? Of zoekt u een leuke muzikale activiteit voor ouderen, maar heeft u weinig ruimte? Dan is onze mp3 accordeonist een aanrader.

Deze muzikant kan geen noot lezen en maakt daarom gebruik van een mp3 speler. Daarmee kan ook het geluidsvolume volledig worden aangepast. En is daarom prima geschikt voor mensen die niet goed tegen teveel prikkels kunnen.

Kijk hier voor meer info. Wilt u de mp3 accordeonist direct boeken? Gebruik dan ons contactformulier van onze site.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?