Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

5 mei feest met de vreugdefabriek

mei 6, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

5 mei, bevrijdingsdag met prachtig weer en overal feest. Met ons programma Plaat op Maat traden wij op voor de bewoners van verpleeghuis de Beukenhof in Loosdrecht. Hier wonen mensen met een niet aangeboren hersenletsel ofwel NAH.

Vooraf hadden we al een enorme lijst met verzoeknummers ontvangen. Zowel Hollandse hits als mooie luistermuziek mochten wij hier draaien. Kortom voor ieder wat wils op deze zonnige bevrijdingsdag.

bevrijdingsdag

Uitverkocht

Eigenlijk zouden we optreden voor ongeveer twintig personen, echter bleek al snel dat dit er meer zouden worden. Terwijl we wat achtergrondmuziek draaiden tijdens het opbouwen van het geluid en decor liep de zaal al lekker vol.

Voordat we het eerste verzoeknummer draaiden zaten er ruim vijftig mensen klaar voor een gezellige middag. Kortom een volle bak en veel gezelligheid in Loosdrecht.

5 mei

Wat een feest

De mensen hadden heel duidelijk zin in een feestje. Zo werd er volop gedanst, meegezongen op de verzoeknummers.

Het was zo gezellig dat zelfs de polonaise werd gedanst. Ook de rolstoel gebonden mensen deden uitbundig mee in de rij met feestende mensen.

Volgens veel mensen was het optreden van een uur veel te snel voorbij. Daarom is ons gevraagd om hier maar snel weer te komen voor een optreden.

Dat doen wij natuurlijk graag, want ook voor ons vloog het optreden van 5 mei te snel voorbij. Iedereen kei bedankt en graag tot een volgende keer.

In verband met de privacy van de bewoners hebben wij geen foto’s van dit optreden afgebeeld.

Wilt u ook een show of activiteit bij ons boeken? Ga dan naar onze contactpagina op onze site.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?