Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Koningsdag een drukke dag voor de vreugdefabriek

apr 28, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Koningsdag, het is helaas weer voorbij. Met maar liefst vier optredens tijdens en de dagen voor Koningsdag hadden onze vrijwilligers het erg druk.

Op maandag 25 en dinsdag 26 waren we te gast bij Woonzorgcentrum Het Laar in Tilburg voor drie optredens. Als laatste hadden we een optreden op 27 april bij verpleeghuis en zorgcentrum de Kasteelhof in Druten.

koningsdag

Drie optredens

Op maandag en dinsdag stonden drie optredens gepland bij het Laar in Tilburg. Voor verschillende afdelingen had de organisatie het interactieve programma Plaat op Maat geboekt.

Voor de bewoners met dementie werd het een geweldig feest. Op het Tilburgs volkslied werd luidkeels meegzongen en bij de oude Hollandse hits werd er vrolijk ingehaakt.

Tijdens het optreden namen we het publiek bij de verschillende acts mee naar onder andere Tirol en Mexico. Daarbij werd er vooral veel gelachen door het publiek.

Na ieder optreden ontvingen we hele lieve bedankjes vanuit het publiek. En volgens de feestgangers moeten we maar weer snel terugkomen.

Laatste optreden

Met de Krasse Knarren Show traden we op bij verpleeghuis de Kasteelhof in Druten. Net als bij de vorige optredens werd het ook hier weer een geweldig feest.

Voordat we begonnen werd er er al meegezongen met de achtergrondmuziek. Ook hier zagen we lachende gezichten bij onze acts zoals het optreden van Elvis Presley en de Klompendans.

Het werd een geweldige middag met lieve bedankjes van de bewoners. Volgens het personeel hadden zij mensen zien lachen die normaal nooit aanwezig zijn bij activiteiten. Een groot compliment dus.

U kunt de reacties lezen in ons gastenboek. Voor volgend jaar Koningsdag staan er alweer een aantal opties en boekingen. Graag willen wij iedereen bedanken voor de gezelligheid en fijne samenwerking.

Kortom, Koningsdag was voor ons èèn groot feest.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?