Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

de winnaars van de paasei fotowedstrijd

apr 16, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

De winnaars van de paasei fotowedstrijd zijn bekend. Op veel van de creaties is te zien dat de mensen zin in de lente hebben.

Zo ontvingen wij niet alleen mooie en vrolijke foto´s, maar ook leuke plaatjes waarbij veel creativiteit is gebruikt.

Kortom veel knutselende fotografen die alles uit de kast hebben gehaald om deze fotowedstrijd te winnen.

Uit alle inzendingen hebben we drie foto´s gekozen die in de prijzen zijn gevallen.

De winnaars van de paasei fotowedstrijd

Prijzen

Wat is een Paasfoto wedstrijd zonder prijzen? Gelukkig mochten wij een beroep doen op Chocolaterie Mousset in Arnhem. Zij maken in hun atelier de lekkerste chocolade en beste bonbons van Nederland.

Chocolaterie Mousset heeft drie cadeaubonnen ter waarde van 20 euro beschikbaar gesteld voor de winnaars van de paasei fotowedstrijd.

Deze kunnen worden gebruikt in de winkel van Mousset in het winkelcentrum, Koningsstraat 66 Arnhem. Maar ook bij de winkel in winkelcentrum Kronenburg.

De winnaars

Nadat we alle foto’s naast elkaar hebben gelegd, hebben we uiteindelijk drie winnaars gekozen. Op de eerste foto ziet u een creatie van de mensen van Mupla verpakkingen in Beneden Leeuwen. Zij hebben hun uiterste best gedaan en in de tijd van hun werkgever een prachtige Paas muts in elkaar geknutseld.

De tweede foto is van Danny van Kuil van woonzorgcentrum De Schutse in Lopik. Zij maakte een foto met een lentegevoel. Bovendien is onze Paasbingo uit 2020 te zien op haar plaatje.

Als laatste ontvingen wij een foto van mw. Mulder uit Nijmegen. Zij maakte een mooie foto van ons Paasei op haar werk als verzorgende. Omdat we rekening moeten houden met de privacy van de bewoners kunnen we haar foto helaas niet publiceren.

Wij feliciteren de winnaars van de paasei fotowedstrijd met hun cadeaubon van Chocolaterie Mousset en bedanken alle deelnemers voor hun inzending. Uiteraard gaat onze dank uit naar de mensen van Mousset in Arnhem.

De prijswinnaars krijgen hun cadeaubon thuisgestuurd. Heeft u niks gewonnen? Binnenkort hebben we weer een leuke actie. Blijf ons volgen op deze site, facebook en Instagram pagina.

Wij wensen u hele fijne Paasdagen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?