Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

De winnaars van de BelevenisTablet zijn bekend

mrt 25, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

De winnaars van de BelevenisTablet hebben wij vandaag mogen feliciteren met hun gewonnen prijs. Uit de ruim zeshonderd inzendingen zijn de drie prijswinnaars door loting bekend geworden.

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door de makers van de BelevenisTafel uit Oude-Tonge. Zij hebben deze BelevenisTablets beschikbaar gesteld. Daarvoor uiteraard onze hartelijke dank.

Wilt u meer weten over dit bedrijf? Ga dan naar de BelevenisTafel voor alle informatie.

DeWinnaars Belevenisablet

De Winnaars

Om met deze actie mee te doen moesten de deelnemers antwoord geven op de volgende vraag. In welke 4 sectoren is de BelevenisTafel voornamelijk actief?

Het goede antwoord had moeten zijn: De ouderenzorg, bibliotheken, gehandicaptenzorg en musea.

De uiteindelijke winnaars zijn: mw. vd Berg, mw. Horsten en mw. Steijns. Binnenkort wordt de gewonnen prijs door de mensen van de BelevenisTafel bij hen overhandigd.

Graag feliciteren wij de gelukkige winnaars en wensen wij jullie veel plezier met de gewonnen BelevenisTablet. Voor de andere deelnemers, volgende keer beter.

De winnaars van de belevenistablet

Goed nieuws

Heeft u niks gewonnen of niet meegedaan? Dan heeft u nu de mogelijkheid om een BelevenisTablet te komen met maar liefst 25% korting.

Wilt u meer informatie over deze fantastische producten? Download dan de brochures van de BelevenisTablet en de BelevenisTafel.

Gezien het grote aantal reacties willen we in de toekomst vaker een dergelijke actie plannen. Wilt u niks missen? Volg ons dan op Facebook en Instagram.

Graag willen wij de mensen van de BelevenisTafel bedanken voor hun medewerking en fijne samenwerking. Op naar de volgende actie.

Prijswinnaars nogmaals van harte gefelicteerd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?