Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Mensen met dementie hebben genoten

mrt 21, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Mensen met dementie en zorgmedewerkers zijn heel blij met de programma’s van de Vreugdefabriek. Vandaar dat wij afgelopen weekend een optreden mochten verzorgen bij woonzorgcomplex de Wollewei in Nijmegen.

Voor een groepje van 13 bewoners traden wij hier op met de Muzikale Grabbelton. Dit programma voor de ouderenzorg is prima geschikt voor bijvoorbeeld een woonkamer.

DE MUZIKALE GRABBELTON

Polonaise in de tent

Terwijl de bewoners binnenkwamen konden ze luisteren naar achtergrondmuziek.

Met de oude herkenbare liedjes van onze MP3 accordeonist werd al voorzichtig meegezongen. De show was begonnen.

Het eerste liedje wat werd gekozen door een mevrouw was al gelijk helemaal raak. ” Al mot ik kruupen” van Gradus van Nimwegen werd spontaan en luidkeels meegezongen.

Maar ook op de muziek van Elvis Presley ging men hier helemaal uit het dak. En bij de muziek van Frans Bauer werd zelfs de polonaise ingezet, wat een feest.

Mensen met dementie

De Muzikale Grabbelton

Voor mensen met dementie is dit een perfect programma. Niet alleen de muziek van toen, maar ook het decor en het meedoen zorgt voor plezier en vermaak op maat.

Dit hebben we afgelopen zondag wel bewezen bij de bewoners en personeel van de Wollewei. Helaas ging de tijd weer veel te snel voorbij en moesten we afscheid nemen van het publiek.

Na afloop ontvingen we hele lieve bedankjes en een welgemeend applaus. Daarnaast kregen we de complimenten over ons geluid wat zoals altijd niet te hard gaat.

Graag bedanken wij het personeel, de vrijwilligers en natuurlijk het geweldige publiek. Wat ons betreft, heel graag tot ziens.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?