Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Huiskameroptreden werd een feest

feb 27, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Het huiskameroptreden van afgelopen zaterdag bracht veel vreugde in Elden bij Arnhem. Met de Muzikale Grabbelton waren wij te gast bij Villa Oosterveld.

In de prachtige woonkamer van deze zorgvilla kwam een groepje van 12 bewoners met dementie kijken naar onze show. Maar vooral om te genieten na 2 jaar corona crisis.

Als stichting krijgen wij steeds meer de vraag naar kleinschalige optredens. Met name in de ouderenzorg zien wij het aantal aanvragen en boekingen sterk toenemen.

Huiskameroptreden

Wat een gezelligheid

Nadat we wat achtergrondmuziek hadden gedraaid, was het tijd voor onze MP3 accordeonist. Hierbij werd er voorzichtig meegezongen op de bekende oude hits.

Daarna was het tijd voor de grabbelton. De bewoners mochten om beurten grabbelen naar de verschillende doosjes met daarin een muziekthema. Bijvoorbeeld, een hit uit de jaren 50 of een liedje met een meisjesnaam.

Prachtig om te zien hoe de mensen hierop reageerden en leuke antwoorden gaven. Hiermee bepaalde het publiek de muziek die wij mochten draaien. Dus….. interactie.

De muzikale grabbelton

Heel jammer

Het werd een geweldig feest waarin werd gezongen, gedanst en zelfs de polonaise niet werd vergeten. Ook het personeel en vrijwilligers gingen met de bewoners uit hun dak.

Na een kleine toegift moesten wij helaas alweer afscheid nemen van deze groep mensen. Heel jammer dat tijd vaak zo snel voorbij gaat wanneer het gezellig is.

Maar we komen nog graag een keer terug met een huiskameroptreden. We willen het personeel en vrijwilligers heel graag bedanken voor de fijne samenwerking en hun enthousiasme.

Wat ons betreft, heel graag tot ziens. In verband met de wet op de privacy hebben we geen foto’s van de bewoners toegevoegd.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?