De jeugd van toen, de ouderen van vandaag houden zeker nog wel van een feestje. Afgelopen week was dat wel te zien bij de Krasse Knarren Show.

Twee optredens

Afgelopen woensdag waren we te zien in Elst-Overbetuwe voor een optreden voor de KBO. Deze seniorenvereniging had ons geboekt om de afsluiting van het seizoen te vieren.

Direct al bij de muziek van onze accordeonist zong het publiek mee op de bekende liedjes van weleer. Tijdens de Plingo (plaatjesbingo) werd er spontaan gereageerd op de geluidsfragmenten, volop Interactie dus.

Entertainment

Naast de muziek van toen, konden de bezoekers ook genieten van een stukje entertainment. Met het rad van de muziek werd er uitbundig meegezongen en vooral veel gelachen.

Bij dit onderdeel van ons interactieve programma wordt iedereen betrokken. Met een slinger aan ons muziekrad wordt door de mensen uit het publiek de act bepaald. Diegene die aan het rad draait heeft het geluk om even een echte artiest te mogen zijn. Dit tot groot plezier van de toeschouwers die spontaan meezingen.

Ondanks het warme weer werd het een hele gezellige middag in Elst. Aan het eind van de show werd zelfs de polonaise nog even ingezet.

Volle bak

Vrijdagmiddag waren we te zien in Dordrecht in zaal de Plint. Thuiszorgorganisatie Internos had ons gevraagd om de muziek en entertainment tijdens de cliëntendag te verzorgen. Met meer dan honderdvijftig bezoekers was de zaal tot de laatste stoel bezet.

Oude filmbeelden

Tijdens de koffie en achtergrondmuziek konden de bezoekers oude beelden van Dordrecht op een groot beeldscherm bekijken. Prachtig om te zien hoe de mensen hierop reageerden. De jeugd van toen kwam voor velen weer even naar boven met mooie herinneringen.

Na de diverse toespraken speelden we Plingo waarbij leuke prijzen werden gewonnen. Daarna kregen we verschillende artiesten op het podium. Deze zangers en zangeressen waren de gelukkigen die een slinger aan het muziekrad mochten geven.                                                                                                                             Ook hier werd het een gezellige middag waarbij de jeugd van toen kon genieten van onze interactieve show.

RAD VAN DE MUZIEK

HET RAD VAN DE MUZIEK

Kijk eens in ons Gastenboek voor de reacties.