Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

De muzikale grabbelton maakte mensen blij

dec 2, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Met de Muzikale Grabbelton waren wij vorige week te gast bij WoonZorgCentrum Sammersbrug in Den Haag. Met de bedoeling om er een leuk feestje van te maken, vond het optreden plaats in de gezamenlijke huiskamer.

Terwijl we de apparatuur opbouwden, kregen we al direct leuke reacties vanuit het publiek. Bij het zien van de lp’s die als decoratie dienen herkenden de mensen hun favoriete artiesten van toen. Daardoor hadden we al snel contact met de bewoners.

De Muzikale Grabbelton is geschikt voor kleine groepen en toepasbaar voor kleine ruimtes zoals een huiskamer. Wilt u hier meer over weten? Klik dan op Huiskameroptredens voor meer informatie.

De muzikale Grabbelton

Oh Oh..

Wanneer je in Den Haag moet optreden, mag je één liedje absoluut niet vergeten. Namelijk het nummer van Harry Klorkestein met Oh Oh Den Haag. Dat dit uit volle borst werd meegezongen bij de Muzikale Grabbelton was voor ons geen verrassing.

Maar ook Radar Love van The Golden Earring viel hier bijzonder goed in de smaak.

Daarmee ging een bewoner met de gitaar helemaal uit zijn dak.

Heel gezellig

Naast de muziek vermaakten we de mensen ook met entertainment. Zo kreeg iedere bewoner een paar sambaballen om samen muziek te maken. Met het nummer Mexico van de Zangeres Zonder Naam ging iedereen los, ook het zorgpersoneel.

Kortom het werd een hele gezellige ochtend met vrolijke mensen en blije gezichten. En daar doen we het allemaal voor. Helaas kwam er ook aan dit optreden weer een einde.

Graag bedanken wij de organisatie voor de prima ontvangst en fijne samenwerking.

En natuurlijk het fantastische publiek.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?