Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

de Oude School steunt de Vreugdefabriek

jul 25, 2020 | 0 Reacties

De Oude School Kringloopwinkel is al jaren één van onze hoofdsponsors. Eigenaar Co van Lith steunt ons al sinds de oprichting van onze stichting. Hij is erg enthousiast over het werk wat wij doen en bovendien een groot fan van de Vreugdefabriek.

Mede dankzij de spullen uit zijn tweedehands winkels kunnen wij zorginstellingen in heel Nederland en België blij maken. Wij doen dit met verschillende programma’s voor de gehandicapten en ouderenzorg.

De Oude School

De oude School

Kringloopwinkel de Oude School heeft vestigingen in Beneden Leeuwen, Druten en Wijchen. Met meer dan 4000 m2 ruimte en een zeer breed assortiment de grootste in de regio.

Hier vindt u onder andere, meubels, huishoudelijke artikelen, speelgoed, kleding, boeken en elektra. Maar ook voor vintage artikelen en curiosa bent u hier op het juiste adres.

Naast de verkoop van gebruikte goederen kunt u bij de Oude School ook terecht voor uw woningontruiming. Wilt u daar meer over weten, klik dan hier voor meer informatie.

de oude school

Sponsoring in natura

De Oude School steunt onze stichting in natura. Dat wil zeggen dat wij goederen krijgen die we onder andere gebruiken voor onze decors. Onlangs kregen we een een prachtig bureau en wandkasten om onze kantoorruimte in te richten.

Bij Co kunnen we altijd terecht voor de Vreugdefabriek. We zijn hem dan ook zeer dankbaar en hopen nog lang in zijn winkels te mogen “shoppen”.

Wilt u als ondernemer ons ook steunen? Kijk dan op onze site voor meer informatie. Uw hulp is van harte welkom.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?