Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Zomerse muziek tijdens de stoepoptredens

aug 3, 2020 | 0 Reacties

Zomerse muziek, tropische temperaturen en veel gezelligheid. Dat waren gisteren de ingrediënten van onze stoepoptredens. Op drie verschillende locaties in Veenendaal en Wageningen werd het een prachtig feest.

Ondanks de hitte wisten onze entertainers de mensen aan het dansen en feesten te krijgen.

Zomerse muziek

Veenendaal

Onze eerste twee optredens stonden in Veenendaal gepland. Op locatie de Weverij werd het kort na 11.00 uur een gezellig feest. De bewoners dansten op hun verzoeknummers en zongen mee op de grootste feesthits. De tijd vloog voorbij, dus moesten we naar de volgende locatie voor een optreden van 45 minuten.

Michael Jackson was even terug op aarde. Bij locatie Hollandia trad een bewoner op als deze wereldster. Een daverend applaus kreeg Daan voor zijn spontane optreden. Ook hadden we tijdens deze show een trommelaar die meespeelde op de zomerse muziek en meezingers. Net als bij de eerste locatie vloog de tijd hier voorbij. Daarom namen we afscheid met een polonaise om vervolgens naar Wageningen te rijden.

Wageningen

Voor de derde keer deze zomer stond een stoepoptreden gepland bij de Hucht. Niet alleen de bewoners, maar ook het personeel genoot hier van de show op het parkeerterrein.

Ondanks de warmte werd er volop gedanst en meegezongen op onder andere Frans Bauer en Gebroeders Ko. Maar op de muziek van Je Broer (flitzmeister) ging iedereen uit zijn dak.

Al met al kunnen we zeggen dat ook hier de mensen enorm hebben genoten. Zoals altijd kwam ook hier helaas weer een einde aan een gezellige middag. Graag willen wij iedereen bedanken voor de gezelligheid, wat ons betreft heel graag tot een volgende keer.

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?