Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Onwijs leuke zomeractie bij Onwijs

aug 8, 2020 | 0 Reacties

Onwijs de leverancier van de BelevenisTafel is al een paar jaar een zeer gewaardeerde partner van onze stichting. Daarom willen wij de Zomeractie van dit bedrijf heel graag promoten.

onwijs

ZOMERACTIE BELEVENISTAFEL MOBY

De Moby is een mobiele versie van de BelevenisTafel, een draagbaar scherm en geschikt voor zowel groepen als individuele zorg. De Moby Klein is altijd goed in te zetten, ook wanneer de coronamaatregelen van kracht zijn.

Beeldbellen

Met de Moby Klein krijgt u toegang tot beeldbellen. Zo kunt u uw bewoners of hun familie helpen om elkaar ‘live’ te spreken. De Moby Klein maakt beeldbellen mogelijk binnen een afgeschermde omgeving, speciaal gericht op ouderen en mensen met beginnende dementie.

Tijdelijk hebben wij een leuke actie voor u:

Moby Klein 21,5″ van  €̶3̶.̶4̶9̶9̶,̶- voor €2.850,-
inclusief draagtas.

* Prijzen zijn exclusief BTW & actie is geldig t/m 31 Oktober 2020 (OP=OP)

Gehandicaptenzorg

In de gehandicaptenzorg kan het een hele uitdaging zijn om een activiteit te vinden die aansluit bij alle cliënten. De software van de BelevenisTafel Hopla is speciaal ontwikkeld voor de gehandicaptenzorg met meer dan honderd leuke, ontspannende, uitdagende en educatieve applicaties voor cliënten van álle leeftijden en niveaus, van EMB tot LVB.

Ouderenzorg

In de gehandicaptenzorg kan het een hele uitdaging zijn om een activiteit te vinden die aansluit bij alle cliënten. De software van de BelevenisTafel Hopla is speciaal ontwikkeld voor de gehandicaptenzorg met meer dan honderd leuke, ontspannende, uitdagende en educatieve applicaties voor cliënten van álle leeftijden en niveaus, van EMB tot LVB.

Klik hier voor meer informatie over de producten van Onwijs, de leverancier van de BelevenisTafel.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?