Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Dubbel optreden zorgde voor blije gezichten

aug 18, 2020 | 0 Reacties

Een dubbel optreden van twee keer 1 uur, prachtig weer en fantastisch publiek in Rhenen. Afgelopen zondag waren we bij zorginstelling Zideris (Heimerstein) voor twee Stoepoptredens.

Het werd hier een geweldig feest voor de bewoners die naar het Amfitheater waren gekomen.

Op onderstaande foto is de locatie van het optreden te zien voordat de cliënten arriveerden. Afgebeelde foto’s zijn met toestemming van de organisatie gepubliceerd.

dubbel optreden

Wat een feest

Ondanks de warmte werd er tijdens de shows volop gefeest. Zingende, dansende mensen genoten van de verschillende muziekstijlen. Niet alleen door de Hollandse hits, maar ook met dance en happy hardcore ging het publiek uit zijn dak.

Zoals altijd vloog de tijd voorbij en kwam er alweer een eind aan dit optreden. Maar omdat het zo gezellig was, trakteerden we het publiek op een extra lange toegift.

Met een daverend applaus en allemaal blije gezichten kwam er toch weer een einde aan dit mooie feest. Een dubbel optreden die we niet snel zullen vergeten.

Voor ons als vrijwilligers zijn dit de mooiste (kippenvel)momenten. Want hier doen we het allemaal voor.

dubbel optreden

Bedankt

In verband met de coronacrisis had de organisatie alle nodige maatregelen genomen. Zo waren de groepen verdeeld in verschillende ruimtes, ook bleef het publiek op veilige afstand van onze vrijwilligers.

Om die reden deden we ook geen spelletjes met het publiek zoals bij de Heedoemeesjooow het geval is. We hopen dat we dit weer gauw kunnen gaan doen.

Graag willen wij de organisatie bedanken voor de fijne samenwerking en catering. Top geregeld, bedankt allemaal.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?