Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Een moeilijke beslissing voor ons

nov 9, 2020 | 0 Reacties

Een moeilijke beslissing die we hebben moeten nemen in verband met het corona virus.

Als gevolg van de aanhoudende corona crisis hebben we alle optredens tot en met 31 december gecanceld. Bovendien nemen we tot die tijd ook geen boekingen meer aan.

Voordat we tot dit besluit zijn gekomen, hebben we overleg gehad met de verschillende zorginstellingen. Gelukkig staan zij voor 100 procent achter ons besluit.

Heel vervelend

We vinden het heel vervelend voor de mensen die zich hadden verheugd op onze optredens. Daarom begrijpen we de teleurstelling bij hen heel goed.

Echter staan bij ons de veiligheid en gezondheid op de eerste plaats. Niet alleen voor de bewoners en personeel van de zorginstellingen, maar ook voor onze vrijwilligers.

Bovendien willen wij ons houden aan de door het RIVM opgelegde maatregelen. Daarmee willen wij bijdragen aan de bestrijding van het corona virus.

Moeilijke beslissing

Toekomst

Wanneer we verlost worden van deze crisis kan niemand zeggen. Maar we gaan ervan uit dat we volgend jaar weer kunnen starten met onze shows en activiteiten.

Daarom zijn onze vrijwilligers bezig met een aantal ideeën. Niet alleen voor de gehandicaptenzorg, maar ook voor de ouderenzorg willen we in de toekomst nieuwe shows en activiteiten aanbieden.

Met de bedoeling om zo gauw het weer kan, Vreugde te brengen bij de mensen die het zo hard nodig hebben.

Ook al is het een hele strijd, samen zullen we het corona virus verslaan. Lieve mensen blijf allemaal positief en vooral gezond.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?