Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Precies een jaar geleden, wat een feest

okt 12, 2020 | 0 Reacties

Precies een jaar geleden, de grote dag voor onze dj´s met een beperking. Het optreden tijdens het Mega Piratenfestijn in Klazienaveen voor 8500 mensen. Bovendien was dit allemaal te zien in het programma Down met Johnny van Johnny de Mol. Dankzij hem ging de wens van de dj’s van de Up & Down Discoshow in vervulling.

Voor zowel de dj´s als de vrijwilligers van de Vreugdefabriek is dit een belevenis die we niet snel meer zullen meemaken. 

precies een jaar geleden

Succes

Het werd een enorm succes in de uitverkochte feesttent. Wat ging het publiek tekeer tijdens dit optreden, het dak ging er af. Volgens veel bezoekers een geweldige show van onze dj’s.

En natuurlijk mogen we Johnny de Mol niet vergeten. Dankzij zijn programma is dit een feest om nooit meer te vergeten. Ook de bezoekers van het Mega Piratenfestijn zullen dit waarschijnlijk niet doen. Niet alleen het applaus maar ook de reacties in ons gastenboek zeggen genoeg.

Precies een jaar geleden

En nu

Precies een jaar geleden hadden we nog nooit gehoord van corona. Na de uitzending van Down met Johnny stroomden de boekingen binnen. Maar vanwege de coronamaatregelen werden alle geplande optredens gecanceld.

Heel vervelend natuurlijk, maar ook bij ons staat de gezondheid op de eerste plaats. Geniet daarom nog een keer van de beelden van dit onvergetelijke optreden. En wie weet zijn we ooit nog een keer te zien in het voorprogramma van de Topppers.

Maar het belangrijkste…blijf allemaal gezond, ook namens de dj’s van de Up & Down Discoshow.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?