Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Andre Hazes zong op het biljart en wij…

sep 27, 2020 | 0 Reacties

Andre Hazes zong aan het begin van zijn carrière op het biljart. Maar wij traden afgelopen vrijdag op vóór het biljart. Bij WZC de Wijngaerd in Made deden we dat voor ongeveer veertig bewoners.

Het werd een geweldige middag, echter mocht er niet worden meegezongen i.v.m. het coronavirus. Daar tegenover staat wel dat de mensen volop meedeinden op de muziek. 

Met een keur aan bekende Hollandse hits, een liedje over de Biesbosch werd het publiek vermaakt. Maar ook de Engelstalige muziek van toen deed het hier prima.

Aangepast programma

Aangezien wij de maatregelen tegen het coronavirus zeer serieus nemen, hebben we onze programma´s aangepast. Niet alleen de 1,5 meter afstand, maar ook geen interactieve spelletjes met het publiek.

In verband met het coronavirus was het bovendien niet toegestaan voor het publiek om mee te zingen. Echter werd er wel vrolijk meegedeind op de muziek.

Corona vergeten

Met ons optreden hebben we de mensen een gezellige middag bezorgd. Daarmee kon iedereen de corona crisis even helemaal vergeten.

Na afloop mochten we veel bedankjes in ontvangst nemen. Van een taxi buschauffeur hoorden we dat de mensen de hele weg naar huis hebben nagepraat over deze middag.

Ook staat er al een volgend optreden in de planning. Uiteraard komen wij hier graag nog een keer terug.

Graag willen wij de organisatie bedanken voor de goede ontvangst en fijne samenwerking. Heel graag tot een volgende keer. En… blijf allemaal gezond.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?