Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Nieuwe werktafel voor de Vreugdefabriek

sep 26, 2020 | 1 reactie

Met de nieuwe werktafel kunnen we onze activiteiten achter de schermen nog beter uitvoeren. Immers zitten wij niet stil tijdens deze corona crisis.

Ten eerste is het de bedoeling deze tafel te gebruiken voor onder andere het maken van kostuums en decors. Ook heeft onze creatieve duizendpoot nog genoeg ideeën en plannen voor de Vreugdefabriek. Daarmee gaat zij, samen met een aantal mensen met een beperking aan de slag.

Bovendien is het nu ook mogelijk om mensen met een rolstoel hieraan te laten deelnemen. Suzanne, onze creatieve duizendpoot is erg blij met deze aanwinst.

 

Nieuwe werktafel

Gulle gever

De nieuwe werktafel hebben we te danken aan Contentiteit webdesign uit Ooij. Eigenaar Erik van der Horst is erg enthousiast over onze stichting. Dat wij mensen met een beperking zo betrekken bij onze activiteiten kan hij erg waarderen.

Daarom heeft Erik de bijna nieuwe werktafel bij ons afgeleverd. Uiteraard willen wij hem hier enorm voor bedanken.

Nieuwe werktafel

Corona crisis

Aangezien we nog steeds niet van het corona virus verlost zijn, staan onze activiteiten op een laag pitje. Optredens en activiteiten voor grote groepen zijn op dit moment niet mogelijk. Vandaar dat Suzanne alle tijd heeft om te werken aan nieuwe decors en kleding.

Zo is zij op dit moment druk bezig met nieuwe kostuums en decoratie-materiaal voor ons nieuwe programma. 

Net als bij de Up & Down Discoshow worden hierbij mensen met een beperking betrokken. Intussen wordt er hard gewerkt aan een nieuw programma voor zowel de gehandicapten als de ouderenzorg. Daarom zijn wij ontzettend blij met de nieuwe werktafel.

1 Reactie

  1. Erik van der Horst

    Graag gedaan! Veel knutsel- en werkplezier aan de ‘nieuwe’ tafel toegewenst.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?