Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Een moment om nooit te vergeten

jun 19, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Een moment om nooit te vergeten. Gisteren was het dan zover. Met de nieuwste BelevenisTafel gingen we op weg naar Tiel.

Daar woont Evi, een meisje van 6 jaar. Door haar ongeneeselijke stofwisselingsziekte heeft zij een levensverwachting van 8-12 jaar. In een uitzending van Omroep Gelderland over Metabole ziekten was zij daarin te zien.

Als vader van een paar gezonde en gelukkige kinderen, raakte mij dat enorm. Daarom had ik maar 1 gedachte, voor Evi moeten wij iets doen. Wij gaan met de BelevenTafel naar haar toe, geheel belangeloos. Kim, de moeder van Evi was ontzettend blij met ons aanbod.

een moment om nooit te vergeten

Wat een feest

Het moest een feestje voor Evi worden. Daarom waren ook haar vriendinnen Lique, Guul en ook oma uitgenodigd. En het werd een feestje.

Evi genoot met volle teugen

Doordat de BelevenisTafel geschikt is voor alle leeftijden, hadden we een perfect aanbod van verschillende spelletjes voor Evi. Zo had ze heel veel plezier in onder andere; dierenvangen, de veegfoto’s en het bloemenspel. Daarnaast reageerde ze heel spontaan op de geluidjes die te horen waren.

Niet alleen Evi, maar ook haar vriendinnen en de rest van de aanwezigen genoten.

Het werd een geweldig feestje voor Evi, maar ook voor haar familie en ons als vrijwilligers.

Dankbaar

Als medeoprichter van de Vreugdefabriek ben ik heel blij om dit te hebben mogen doen. Wat is er nou mooier dan een kind als Evi zo’n geluksmoment te mogen bezorgen? Konden we dat maar iedere dag zo doen.

Om het feestje helemaal compleet te maken hadden we voor Evi ook nog een heel bijzonder t-shirt meegebracht. Met een heel bijzonder fijn gevoel namen wij afscheid van iedereen.

Onderweg naar huis hadden Suzanne en ik allebei dezelfde gedachte. Dit is een moment om nooit te vergeten. Hiervoor zijn wij enorm dankbaar.

Evi Foundation

Evi heeft haar eigen stichting met een website, de Evi foundation. Via die site kunt deze stichting steunen met een donatie. Doe het alstblieft, alvast namens Evi.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?