Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Nieuwe belevenistafel voor de Vreugdefabriek

jun 19, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Een nieuwe BelevenisTafel voor de Vreugdefabriek. Ja, u leest het goed. Afgelopen donderdag zou onze huidige tafel een grote update krijgen.

Echter werden wij enorm verrast door de leverancier, Onwijs in Oude-Tonge. Geen update, maar het nieuwste model met alle verkrijgbare software voor onze stichting.

Onwijs steunt onze stichting al jaren en waardeert het werk wat we doen voor de gehandicapten en ouderenzorg enorm. En daar zijn we uiteraard heel blij mee.

Uitgebreid programma

De softwareontwikkelaars van Onwijs hebben niet stilgezeten. Zowel de gebruikers in de gehandicapten als ouderenzorg kunnen nu nog meer genieten van de vele programma´s.

Enkele voorbeelden hiervan zijn: Het Belevenis-menu voor de ouderenzorg, het Hopla-menu voor de gehandicaptenzorg. Deze menu’s bieden allerlei spelletjes, braintraining en herinneringen. Maar vooral veel plezier en ontspanning bij de mensen.

Een gezellige muziekmiddag organiseren? Ook dat kan met de nieuwe BelevenisTafel. Met het Karaokeprogramma steelt u de show.

Onvergetelijk MuseumTafel

Dit programma biedt mensen een bezoek aan een museum, zonder dat ze daarvoor de deur uit moeten. Klik hier voor meer informatie over de Belevenistafel.

verhuur

Enorm bedankt

Als stichting zijn wij ontzettend blij met dit gulle gebaar van Onwijs in Oude-Tonge.

We hopen heel vaak op pad te mogen gaan met de BelevenisTafel. Kortom, met de nieuwe BelevenisTafel kunnen we nu nog meer mensen Vreugde brengen.

Dankzij deze sponsor kunnen wij dit allemaal realiseren. Daarom willen wij de mensen van Onwijs enorm bedanken voor hun verrassingsactie.

Namens onze vrijwilligers, SUPER BEDANKT.

 

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?