Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Zomerse temperatuur tijdens plaat op maat

jun 14, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Een zomerse temperatuur, vrolijke mensen en veel gezelligheid op het terras. Met het programma Plaat op Maat waren we afgelopen zondag te gast bij zorginstelling Heimerstein in Rhenen.

Tijdens dit openluchtfeest draaiden wij muziek voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast konden de mensen genieten van een stuk entertainment op maat. Echter allemaal op veilige afstand en met de voorgeschreven maatregelen tegen het coronavirus.

Zomerse temperatuur

Plezier voor iedereen

Zoals bij alle shows voor de gehandicapten en ouderenzorg betrekken wij het gehele publiek. Daarom zijn de optredens voor mensen in een rolstoel ook altijd weer een feest. Ook zij genieten van onze muziek en entertainment. Kortom, plezier voor iedereen.

Maar ook de Oranjefans kwamen geheel aan hun trekken. Door middel van wat geluidseffecten en de laatste voetbal-hits leek het erop alsof we in de Arena waren beland. Met heel veel enthousiasme werd er door de Oranjefans en de rest van het publiek meegezongen.

Ongetwijfeld heeft dit bijgedragen aan de overwinning van het Nederlands elftal tegen Oekraïne. Hup Holland Hup.

Zomerse temperatuur

Respect

Ondanks de zomerse temperatuur wist het publiek van geen ophouden. Maar liefst 2 uur lang feesten en de dansvloer constant gevuld. Zij maakten er samen een geweldig feest van.

Wij hebben heel veel respect voor deze Party Animals die duidelijk hebben genoten. En dat deden wij ook, hier doen we het allemaal voor.

Graag bedanken wij Nicole en haar vrijwilligers voor de fijne samenwerking. Maar het grootste applaus is toch voor het fantastische publiek.

Allemaal bedankt en heel graag tot een volgende keer.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?