Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

mensen met een beperking zijn geen watjes

mei 17, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Mensen met een verstandelijke beperking zijn dol op muziek. Dit zagen we afgelopen weekend weer tijdens de openlucht optredens die wij hebben verzorgd.

Met onze nieuwste show “Plaat op Maat” waren we te gast bij zorginstelling Zideris.

Niet alleen de bekende feest hits, maar ook luistermuziek, House en Rock werd veelvuldig aangevraagd. De bewoners hadden duidelijk zin in een feestje.

Plaat op Maat

plaat op maat

Met de bedoeling om in deze corona tijd toch te mogen optreden zijn we gestart met dit interactieve verzoekplatenprogramma voor de gehandicapten en ouderenzorg.

Door middel van de verzoekjes betrekken wij het publiek bij de show op veilige afstand.

Daarnaast verkleden onze entertainers zich regelmatig tijdens de show.

Kortom muziek en entertainment voor zorginstellingen op maat.

MENSEN MET EEN BEPERKING ZIJN GEEN WATJES

feesten in de regen

Het eerste optreden was bij de Hucht in Wageningen. Hier werd het een gezellig feestje waarbij er volop werd gedanst en genoten van ons optreden.

Aangezien de zon voor mooi weer zorgde was het nummer “laat de zon in je hart” hier wel heel toepasselijk. En daar werd heerlijk op meegezongen. Wat een prachtig feest.

Daarna gingen we op weg naar een zwaar bewolkt Veenendaal voor ons tweede optreden. Terwijl regen uit de hemel plensde, bleven de cliënten vrolijk doorfeesten.

Ondanks de regen werd zelfs de polonaise op straat gelopen. Daarom kregen deze feestgangers van ons de welverdiende titel “Bikkels van de dag”.

Helaas kwam er ook aan deze show weer een einde en namen we afscheid van deze helden. Immers mensen met een beperking zijn geen watjes.

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?