Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Koningsdag wordt toch gevierd

apr 22, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Koningsdag, volgende week is het zover. Met de bedoeling om er een echt Oranjefeest van te maken treden we deze dag op in Vinkeveen.

Voor de bewoners van verpleeghuis Careyn Maria-Oord verzorgen wij een tuinoptreden met een Oranje tintje. Kortom, lang leve de Koning, hoera.

Aangezien dit een openlucht optreden is, hopen we op mooi weer. Onze vrijwilligers hebben er in ieder geval heel veel zin in om er een mooi feest van te maken.

Echter houden wij ook bij deze show ons uiteraard aan de coronavoorschriften. Immers staat bij ons de veiligheid van het publiek en onze vrijwilligers voorop.

Aangepaste shows

Omdat de coronamaatregelen zijn versoepeld, mogen we weer optreden bij de meeste zorginstellingen. Omdat dit kleinschalig moet gebeuren hebben we onze shows aangepast.

Zo houden wij ruim voldoende afstand van het publiek, spelen geen spelletjes en delen we geen prijzen uit. Daarmee willen we fysiek contact voorkomen.

Maar ondanks dat kunnen wij de bezoekers heel goed vermaken met het draaien van verzoeknummers. Daarnaast bieden we aangepaste entertainment tijdens de shows.

Toekomst

Zoals het er nu naar uitziet zullen we voorlopig uitsluitend kleine optredens doen. Met onze huiskamer\\ tuin optredens willen we de komende tijd gaan toeren. Daarmee kunnen we weer Vreugde en plezier brengen bij de mensen die het zo hard nodig hebben.

Wilt u een leuke ochtend of middag voor uw bewoners organiseren en wenst u meer informatie? Gebruik dan het contactformulier en u ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Namens alle vrijwilligers wensen wij u een gezellige Koningsdag, blijf allemaal gezond.

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?