Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Een terugblik naar de optredens in december

jan 14, 2023 | Nieuws | 0 Reacties

Een terugblik naar een hele drukke december maand. Met deze flashback kijken wij terug naar onze optredens tijdens een gezellige feestmaand. Met De Leukste Sinterklaasshow en de HoHoHo Kerstshow waren we te zien bij diverse zorginstellingen.

Zo traden wij op in onder andere; Hoorn, Diemen, Geldermalsen, Hank en Hellevoetsluis. En niet alleen voor de gehandicapten- en ouderenzorg, maar ook voor de senioren van de KBO. 

Een terugblik

Optredens

Met onze themafeesten Sinterklaas en Kerst hebben we veel Vreugde gebracht. Net zoals bij de andere actieve programma’s werd het publiek niet alleen met muziek vermaakt. Ook het entertainment voor de ouderen en senioren was afgestemd op de feestdagen.

Entertainment

Zo hadden we diverse spelletjes waarbij leuke prijzen waren te verdienen. Niet alleen het cadeautjes stapelen, maar ook het sneeuwbal gooien was een groot succes. Zoals altijd waren hier ook weer leuke prijzen mee te winnen.

Muziek

Naast de bekende Sinterklaasliedjes en Kerstmuziek was er volop ruimte voor verzoeknummers. Niet alleen de bekende Hollandse hits, maar ook veel muziek uit de jaren 70 werd aangevraagd. Zo draaiden wij ook muziek van onder andere; Boney M, Simon & Gartfunkel, BZN en The Rolling Stones.

ons doel

Met een terugblik als deze kunnen we echt kijken naar een fantastische maand. Daarnaast zijn we blij dat we met onze vrijwilligers heel veel mensen een plezier hebben gedaan.

Kortom, we hebben ons doel behaald. Namelijk Vreugde brengen bij de mensen die het zo hard nodig hebben.

Uiteraard gaan we dat in heel 2023 doen.  Wilt u een show of activiteit boeken? Gebruik dan ons contactformulier op onze site.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?