Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Het kerstfeest in Hoorn werd….

dec 16, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Het kerstfeest voor de cliënten van dagbesteding Vijzelmolen verliep even anders dan verwacht. Met ons Kerstprogramma de HoHoHo Kerstshow waren wij te gast bij dagbesteding Koetelhoekie in Hoorn.

Nadat alle mensen binnen waren, speelde onze MP3 accordeonist een aantal kerstliedjes. Hier werd gelijk op meegezongen en dat smaakte naar meer.

Al direct kregen we verzoekjes van de bezoekers. Maar wel iets anders dan Oh dennenboom of White Christmas. Namelijk de feest hits van onder anderen Frans Bauer en Jan Smit.

het kerstfeest

Entertainment

Zoals bij al onze interactieve shows hebben we naast muziek ook een stuk entertainment. Aangezien we midden in de winter zitten, hadden we het sneeuwbalgooi spel meegenomen. De deelnemers gooiden met veel enthousiasme de sneeuwballen in de gaten. De hoogste score tijdens dit optreden was maar liefst 2500 punten.

En dat op wel 30 cm van het doel.

Bij het Kerstfeest horen natuurlijk cadeautjes. Tijdens het spel cadeautjes stapelen werd er ijverig gewerkt om als eerste de juiste kleuren bij elkaar te verzamelen. Gelukkig werd er vanuit het publiek goed geholpen.

En zo werd iedereen een beetje winnaar. Uiteraard ontving iedereen een leuke prijs.

Het kerstfeest

Te snel

Helaas vloog de tijd voorbij. Met nog een paar kerstliedjes en een vrolijke polonaise kwam er helaas weer een einde aan dit optreden. Met een applaus en onze complimenten voor de organisatie namen wij afscheid van het geweldige publiek. Vanuit de zaal werd al gevraagd of we met carnaval weer komen optreden. Kortom het kerstfeest in Hoorn was zeer geslaagd, zie de review op onze site.

Graag bedanken wij het fantastische publiek en de organisatie voor de heerlijke lunch en fijne samenwerking.

Wat ons betreft, heel graag tot een volgende keer.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?