Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

feest in den haag met onze dj’s

nov 11, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Feest in Den Haag met de dj’s van de dj-club. Met de Up & Down Discoshow waren ze bij Stichting Laakkwartier in de Maatschappij voor een optreden.

Deze stichting had een feest georganiseerd voor mensen met een beperking. Vandaar dat de organisatie de Up & Down Discoshow had geboekt. Want… met deze dj’s wordt het altijd feest.

Feest in Den Haag

De Show

Nadat alle bezoekers binnen waren, kon de show beginnen. Met de medley waarin alle dj’s een act doen werd de show gestart. Op de bekende nummers van onder andere Frans Bauer en Snollebollekes ging het dak er af. De dansvloer was direct gevuld, het feest in Den Haag was begonnen.

Vanuit het publiek kregen we diverse mensen die graag hun favoriete liedje wilden zingen. Ook zij traden tijdens de show op voor het grote publiek. Kortom, een feest voor iedereen.

 

De finale

Om het optreden met een mooie act af te sluiten, waren de dj’s verkleed. In een Engelstalige medley kwamen de grote der aarde voorbij. Zo kon het publiek genieten van onder andere Queen, Abba en The Rolling Stones.

Niet alleen het publiek genoot van deze show, maar ook onze dj’s straalden van plezier tijdens dit optreden. Na een bedankwoord van de organisatie en het applaus konden we niet onder een toegift uit.

Met een knallende polonaise werd het feest in Den Haag afgesloten. Lees de review op onze site.

Boek de Up & Down Discoshow

Onze dj’s treden op voor zorginstellingen. Waar zij komen wordt het gegarandeerd een feest. Wilt u deze bijzondere discoshow boeken?

Maak dan gebruik van ons contactformulier of bel ons op telefoonnummer 06 2820 4744.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?