Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

De buttonworkshop werd een gezellige middag

nov 7, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

De buttonworkshop van de Vreugdefabriek zorgt voor ontspanning en plezier. Met de hulp van onze activiteitenbegeleiders is het voor iedereen mogelijk om hieraan deel te nemen. Ook mensen in een rolstoel kunnen hun eigen button(s) maken.

Zo waren we afgelopen week met deze activiteit bij zorginstelling Tragel in Clinge (Zeeland)

Erwin, activiteitenbegeleider van locatie de Pallapper had de gratis buttonworkshop gewonnen met onze prijsvraag.

Met een kist vol knutselspullen en buttonmachine kwamen we na 2 uur rijden aan op de locatie. Hier werden we spontaan ontvangen door de cliënten en begeleiding. Helemaal klaar om er een leuke middag van te maken.

De buttonworkshop

Creativiteit en plezier

Tijdens de button workshop heeft iedereen de vrijheid om zijn of haar eigen button te ontwerpen. Er werd volop getekend, gekleurd en geplakt. Echter waren er ook cliënten die kozen voor kant en klare afbeeldingen.

Zo kreeg iedereen de kans om één of meerdere buttons te maken. Er werd zelfs een prachtige button gemaakt voor een personeelslid die deze dag vrij was.

Terwijl iedereen druk bezig was, draaiden we vrolijke achtergrondmuziek. Daarmee werd door sommige deelnemers vrolijk meegezongen. Kortom plezier voor iedereen.

In Clinge werd het een gezellige middag, de cliënten hebben enthousiast gewerkt. En iedereen is met één of meer buttons naar huis gegaan.

Van de begeleiding hebben we een leuke review mogen ontvangen. Na afloop nog een kopje koffie gedronken voor de lange terugreis.

button workshop

De Buttonworkshop boeken

Wilt u voor uw bewoners of cliënten een leuke activiteit organiseren? Wij verzorgen met de buttonworkshop een creatieve en gezellige middag of avond.

Dit kan voor kleine en grote groepen. Onze activiteitenbegeleiders begeleiden de gehele activiteit. 

Wilt u meer informatie? Klik dan op ons contactformulier of mail ons info@devreugdefabriek.nl 

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?