Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

de gratis sinterklaasbingo komt eraan

okt 30, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

De gratis Sinterklaasbingo voor zorgorganisaties is binnenkort weer verkrijgbaar via onze site. Voor zowel de ouderen als de gehandicaptenzorg is deze plaatjesbingo een gezellige activiteit. Zorgcentra, verpleeghuizen, woonzorgcentra, dagverpleging, zorgboerderijen, dagbesteding en zorginstellingen deden vorig jaar enthousiast mee.

Vanwege de enorme belangstelling van vorig jaar hebben we besloten om dit jaar de Sinterklaasbingo weer kostenloos beschikbaar te stellen. Ook dit jaar is de interesse groot, de eerste aanvragen ontvingen wij al in augustus.

De gratis Sinterklaasbingo

hij komt, hij komt

Net als ieder jaar komen de Sint en zijn Pieten binnenkort naar Nederland. De landelijke Sinterklaasintocht is dit jaar in Hellevoetsluis op zaterdag 12 november. Vandaar dat de gratis Sinterklaasbingo vanaf die datum via onze site is te downloaden.

Activiteitenbegeleiders opgelet

Wilt u de gratis Sinterklaasbingo voor uw bewoners of cliënten ontvangen? Vanaf 12 november staat alle informatie hierover op onze homepage. Laat het heerlijke avondje maar komen en doe mee.

Tips

Wat is een bingo zonder leuke prijzen? Zorg daarom voor wat leuke cadeautjes voor de winnaars en troostprijzen voor diegenen die niks hebben gewonnen. Serveer warme chocolademelk, speculaasjes tijdens de bingo door. In die korte pauze bekende Sinterklaasliedjes op de achtergrond. Kortom, een gezellige activiteit voor de dagen rondom 5 december.

De beste chocolade koopt u bij Mousset Chocolaterie in Arnhem. Ook voor de lekkerste bonbons bent u hier op het juiste adres.

Wilt u op de hoogte blijven van al onze acties, programma’s en het laatste nieuws? Volg ons dan op onze Facebookpagina, Instagram en Linkedln. Of meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief die eens per zes weken verschijnt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?