Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Tirolerfeest in Aalsmeer groot succes

sep 20, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Tirolerfeest, Oktoberfeest of Bierfeest. Het zijn een allemaal benamingen voor het gezelligste feest in het najaar. Niet alleen in Duitsland maar ook in Nederland wordt dit evenement steeds grootser gevierd.

Ook in de gehandicapten en ouderenzorg worden regelmatig dit soort feesten georganiseerd. Zo gebeurde dit onlangs ook bij Zorgcentrum Meerlanden in Aalsmeer. Daarvoor had de organisatie bij ons het themafeest Viva Tirol geboekt.

tirolerfeest

Viva Tirol

Met een volle zaal, een prachtig decor en vrolijke mensen kon het feest beginnen. Onze playback accordeonist had wat Tiroler liedjes ingestudeerd op zijn MP3 accordeon. Daarbij werd al direct ingehaakt en meegezongen.

Ook kregen we spontaan een aantal Duitstalige verzoeknummers die we natuurlijk hebben gedraaid. Maar ook de Oostenrijkse polka’s en walsjes deden het prima.

Niet alleen de muziek zorgde voor een geweldige sfeer, maar ook ons entertainment werd erg gewaardeerd. Zo kon het publiek onder andere genieten van het wereldkampioenschap jodelen. Daarmee won een 92-jarige meneer de hoofdprijs.

Onze reddingshond Snuffie werd tijdens dit Tirolerfeest plat geknuffeld. Met name de dames in het publiek waren helemaal verliefd op onze trouwe viervoeter.

Danke Schön

Het werd een geweldig feest voor de bewoners, personeel en vrijwilligers van deze middag. Helaas ging de tijd veel te snel voorbij en moesten we afscheid nemen van al die gezellige mensen.

Als het aan het publiek ligt, moeten we volgend jaar weer terugkomen voor een optreden. Wat ons betreft… heel graag.

Wij willen de organisatie bedanken voor de prima ontvangst en fijne samenwerking. En voor alle feestvierders van dit Tirolerfeest, danke schön.

Wilt u ons themafeest Viva Tirol boeken? Ga dan naar het contactformulier op onze site.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?