Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Gelukkige prijswinnaars verrast door Onwijs

jul 3, 2020 | 0 Reacties

De gelukkige prijswinnaars van een gratis optreden van de Vreugdefabriek hebben afgelopen week enorm genoten. Door mee te doen met een actie van Onwijs ontvingen zij hiervoor een cheque. Beide zorginstellingen kozen voor een Stoepoptreden voor hun bewoners.

Gelukkige prijswinnaars

Eerste optreden

Ons eerste optreden vond plaats in zorgcentrum Hof en Hiem in Sint Nicolaasga. Zowel op het terras als vanachter de ramen deden de bewoners mee. Aangezien we in Friesland waren, draaiden we een aantal Friese liedjes, daarnaast ook de oude Hollandse hits.

Het werd een hele gezellige middag. Na afloop mochten we een daverend applaus en bedankjes in ontvangst nemen. Met een voldaan gevoel namen we afscheid van de bewoners en medewerkers. Op naar de volgende locatie in….

Gelukkige winnaars

Drachten

Voor de volgende Stoepoptredens moesten we naar Drachten. Op Locatie Rispinge van Zorgorganisatie Zuidoostzorg werd het ook een gezellige middag. Op twee verschillende plaatsen konden de bewoners genieten van de door hun gewonnen prijs. Er waren zelfs mensen die ons achtervolgden naar het tweede optreden aldaar. Net als in Sint Nicolaasga werd het hier een hele leuke middag. Naast de Friese muziek draaiden we onder andere ook Rock & Roll en Duitse Sclagermuziek.

In ons gastenboek kunt u de reacties lezen.

Onwijs

De makers van de BelevenisTafel hebben met deze actie veel mensen blij gemaakt. Voor zowel de ouderen als de gehandicaptenzorg bieden zij prachtige producten aan. Wilt u hierover meer weten? Klik dan op de BelevenisTafel en bekijk de vele mogelijkheden.

Namens de gelukkige prijswinnaars willen wij Onwijs graag bedanken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?