Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

mini party werd een megafeest

jun 12, 2020 | 0 Reacties

De mini party tour van afgelopen dinsdag werd een geweldig evenement in Mijdrecht. Deze dag stonden er maar liefst drie optredens op verschillende locaties gepland. Zo begonnen we op dagbesteding de Windmolen waar de cliënten werden verrast tijdens hun werk. Ondanks het vroege tijdstip van 10.30 uur werd er door het publiek volop gefeest. Er werd gedanst en vooral hard meegezongen door de cliënten en begeleiding. Waarschijnlijk is er de rest van de dag niet veel meer gewerkt aangezien alle energie werd verbruikt bij ons Stoepoptreden.

Bij een mini party hoort een mini podium en dat is heel goed te zien op onderstaande foto. Waarschijnlijk is dit het kleinste podium waar we ooit hebben opgetreden.

Mini party

Oerend hard

Nadat we afscheid hadden genomen van het publiek gingen we op weg naar locatie de Verfmolen. Ook hier werd het een geweldig feest voor de bewoners die enthousiast reageerden op de mini party in hun tuin. Maar liefst een half uur lang bleven de mensen meezingen op hun favoriete muziek. Echter bij het nummer van Normaal, Oerend Hard ging iedereen helemaal los. Een bewoner was voor heel even Bennie Jolink en zong het complete nummer mee uit volle borst.

Voordat we naar de laatste locatie gingen namen we afscheid met een polonaise op het terras. Al met al werd het ook hier een gezellig feest voor de bewoners van deze locatie.

Mini party

Metallica

Met ons laatste stoepoptreden waren we te gast op locatie de Proosdij. Net als bij de andere optredens werd het ook hier weer een Topfeest. Niet alleen Hollandse hits, maar ook Metallica klonk uit de speakers. Met een elektrische gitaar, zonder snaren trad één van de bewoners op voor eigen publiek. Nadat deze artiest zijn applaus had ontvangen draaiden we op verzoek een housenummer. Daarmee ging het publiek echt helemaal uit het open lucht dak. Zo werd ook deze Mini Party een Mega Party.

Als dank voor ons optreden ontvingen wij van een bewoner een zelf gemaakte kaart. Met daarbij een prachtige toespraak en de vraag of we snel weer een keer komen. Dat willen wij uiteraard, want wat is er nou mooier dan mensen blij te maken met muziek en entertainment?

Graag bedanken wij de bewoners en het personeel voor de hele fijne dag. Speciale dank aan Josje van Zideris die ons de hele dag heeft begeleid. Het was SUPER, heel graag tot een volgende keer.

In ons gastenboek kunt u een leuke reactie lezen naar aanleiding van deze dag.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?