Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

belevenis-tablets voor de vreugdefabriek

jun 10, 2020 | 0 Reacties

Belevenis-Tablets zijn een uitkomst voor bewoners van zorginstellingen die ervoor kiezen om niet deel te nemen aan een gezamenlijke activiteit. Tijdens onze optredens bieden wij deze mensen de gelegenheid om gebruik te maken van dit geweldige product.

Voor de ouderenzorg hebben wij twee Belevenis-tablets ter beschikking. Bovendien beschikken we voor de gehandicaptenzorg over twee BelevenisTablets Hopla. Dit alles wordt mede mogelijk door de producent, Onwijs uit Oude-Tonge. Dit bedrijf is ook de leverancier van de Belevenistafel die u bij ons kunt huren.

Belevenistablets

de vele mogelijkheden

Op elke Belevenis-Tablet staan verschillende menu’s die geheel afgestemd zijn op de doelgroep. Bijvoorbeeld; het Belevenis, Leer , Game en Vermaakmenu. Bovendien bieden beide uitvoeringen de mogelijkheid voor Beeldbellen. Dit is in deze tijd van het Coronavirus een echte uitkomst. 

Belevenistablets

Meer info

Wanneer u hier meer over wilt weten, dan kunt u ons contactformulier gebruiken van onze site. Wij mailen u dan de complete documentatie en prijslijst. Wanneer u bij ons een boeking doet, dan kunt u tijdens het optreden of activiteit gratis gebruik maken van de Belevenis-Tablet. Zo lang de Corona crisis niet voorbij is, kunt u bij ons uitsluitend de Stoepoptredens boeken. We hopen zo snel mogelijk weer met onze andere shows en activiteiten “on the Road” te mogen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?