Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

feestelijke pinksterdag voor bewoners zorginstelling

jun 4, 2020 | 0 Reacties

Een feestelijke pinksterdag voor de bewoners van zorginstelling Zideris deed de corona crisis even vergeten. Op maar liefst drie locaties verzorgden wij een Stoepoptreden voor mensen met een verstandelijke beperking. Het eerste optreden vond plaats bij  de woning en dagbesteding op de Crocusstraat in Wageningen. Een half uur lang werd er gedanst en meegezongen op de muziek die wij draaiden voor de 13 bewoners. Daarna stond het optreden bij locatie de Hucht gepland.

de hucht

Het tweede optreden vond plaats bij de Hucht in Wageningen. Net als de vorige keer werd het hier ook weer een geweldig feest. Zowel op de balkons als in de tuin werd er volop gedanst en werd zelfs de polonaise gelopen. Niet alleen de cliënten, maar ook het personeel genoot van dit open lucht optreden. Helaas vloog de tijd voorbij en namen we met een korte toegift afscheid van het feestende publiek. Heel leuk was het om te horen dat we maar weer snel moeten terugkomen. 

Nummer drie

Als laatste stond een Stoepoptreden gepland voor de bewoners van de Sluis in Rhenen. Het publiek bestond merendeels uit jongeren met een verstandelijke beperking. Vandaar dat er naast de bekende feestmuziek ook hardstyle werd aangevraagd. Daarmee werd het ook bij dit optreden weer een geweldige happening voor de bewoners en begeleiding. Kortom een feestelijke pinksterdag die wij niet snel vergeten.

Nadat we voor de derde keer de apparatuur hadden ingeladen reden we met een grote glimlach richting huis. Wat is het toch mooi om mensen blij te maken met muziek en entertainment.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?