Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Bevrijdingsdag optredens één groot feest

mei 6, 2020 | 0 Reacties

Bevrijdingsdag, 5 mei waarop we 75 jaar vrijheid zouden vieren. Echter vanwege het het corona virus helaas geen grote evenementen, festivals en feesten. Heel vervelend maar absoluut wel begrijpelijk.

Ondanks dat hebben wij er met de Vreugdefabriek een geweldig feest van gemaakt bij zorginstelling Zideris. Door de raamoptredens hebben we de bewoners mooie momenten bezorgd.

Met korte muzikale optredens vol verzoeknummers werd het een gezellige middag.  Niet alleen de Hollandse hits, maar ook Rock & Roll scoorde goed tijdens deze toch wel bijzondere optredens.

Bevrijdingsfeest

Drie locaties

Een drukke Bevrijdingsdag voor ons aangezien we op maar liefst drie locaties van Zideris waren geboekt . Om 13.00 uur zijn we gestart bij Hollandia in Veenendaal waar het al direct heel gezellig werd. Zowel in de tuin als op de balkons werd er vrolijk meegezongen en gedanst. Terwijl er volop werd gefeest deden ook een aantal buren vrolijk mee.

Daarna was locatie de Bantuinweg in Rhenen aan de beurt. Net als in Veenendaal werd het hier een gezellige boel met veel blije gezichten. Helaas konden we niet alle verzoekjes draaien in verband met de tijd. Maar we komen hier graag nog een keer terug om de rest te draaien.

Onze laatste show vond plaats bij de Hucht in Wageningen. Bij het eerste nummer zat de sfeer er al prima in bij de bewoners en begeleiding. Het werd een geweldig feest waarbij zelfs de polonaise op de parkeerplaats werd gelopen.

Heel jammer dat de tijd zo snel voorbij ging. Wat de bewoners betreft, moeten we maar snel weer komen optreden. Wij willen iedereen bedanken voor de gezelligheid en enthousiasme, heel graag…. tot een volgende keer.

Bevrijdingsfeest

Raamoptreden boeken?

Voor zowel de ouderen als de gehandicaptenzorg bieden wij een passend optreden tijdens de corona crisis. Daarmee willen wij een beetje Vreugde brengen bij o.a  verzorgingshuizen, verpleeghuizen en de woon-zorgcentra.

Met de juiste muziek en een aangenaam geluidsvolume laten wij bewoners\ cliënten deze moeilijke tijd even vergeten.

Wilt u voor uw zorginstelling ook een raamoptreden bij ons boeken? Neem dan contact met ons via het contactformulier of mail naar info@devreugdefabriek.nl

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?