Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Koningsdag optreden werd een succes

apr 30, 2020 | 0 Reacties

Het Koningsdag optreden van afgelopen maandag zorgde voor een gezellige sfeer in Groesbeek. Voor Zorggroep Zuid Gelderland traden wij op bij twee locaties. Op de Plataan en de Eikenhorst maakten onze entertainers er een echte koningsdag van.

Zowel de bewoners als het zorgpersoneel genoten van dit bijzondere evenement. Zo zagen we een dame van 91 jaar die constant danste op de muziek die we draaiden.

Koningsdag optreden

 

Muziek

Met het koningsdag optreden in Groesbeek hebben we de bewoners van de ZZG Zorggroep in ieder geval een hele leuke middag bezorgd. Nadat we het laatste liedje hadden gedraaid ontvingen we een geweldig applaus vanaf de balkons. Dat was weer even een kippenvel moment voor ons. We ontvingen van de organisatie van die dag een leuke reactie. Klik hier om de review te lezen.

Dat muziek voor ouderen meer is dan alleen maar de hits van toen wisten wij al lang. Ook op de huidige feestmuziek werd gezellig meegezongen en gedanst. Dit ervaren wij regelmatig tijdens onze optredens met onder andere de Krasse Knarren Show en themafeesten zoals Viva Tirol voor de ouderenzorg.

koningsdag optreden

 

Toekomst

Het corona virus is helaas nog geen geschiedenis, dus houden wij ons netjes aan de voorschriften van het RIVM. Vandaar dat al onze optredens tot 1 juli helaas zijn geannuleerd. Daarom bieden wij een mooi alternatief voor zowel de gehandicapten als de ouderenzorg. Namelijk een Stoepoptreden voor de bewoners die hierdoor op veilige afstand kunnen genieten van muziek. Ook is het mogelijk om meerdere optredens te verzorgen bij verschillende locaties op één dag.

Voor de zorginstellingen bieden wij op deze manier een stukje Vreugde in deze bizarre tijd. Wenst u hierover m eer informatie? Dan kunt u ons contactformulier gebruiken. Mailen kan natuurlijk ook naar info@devreugdefabriek.nl of bel 06 2820 4744.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?