Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

stoepoptreden voor zorginstelling

apr 26, 2020 | 0 Reacties

Een stoepoptreden, wie had dat ooit gedacht? Maar op Koningsdag gaat het toch echt gebeuren. Met maar liefst twee optredens voor de ouderenzorg. In een verpleeghuis en op een locatie “wonen met zorg” gaan we de bewoners een leuke middag bezorgen. Met de bedoeling om de mensen toch een beetje het Oranje gevoel te geven.

Daarom zullen onze entertainers vrolijke muziek uit het verleden draaien. Uiteraard met een hoog meezing en feest gehalte. In verband met het corona virus maken wij de locaties liever niet bekend. Echter zullen wij zo snel mogelijk op onze site hiervan een nieuwsbericht plaatsen. Ook willen we proberen om via onze Facebook pagina live beelden te laten zien. Dit onder voorbehoud.

 

 

 

themafeest koningsdag

Dit jaar stond een aantal optredens voor koningsdag gepland. Helaas zijn deze in verband met het corona virus afgelast. Dat ons themafeest koningsdag erg populair is blijkt wel aan het aantal aanvragen. Zowel voor de ouderen als de gehandicaptenzorg is dit interactieve programma geschikt.

Hopelijk kunnen we volgend jaar weer “on the road” met deze show. Maar natuurlijk willen we ook zo snel mogelijk weer aan de slag met onze andere shows en activiteiten. Wilt u een show of activiteit boeken voor uw zorginstelling? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail ons.

 

 

 

 

 

fijne koningsdag

Met het stoepoptreden willen wij graag bijdragen aan een gezellige koningsdag. Ondanks dat het dit jaar anders zal zijn, zullen we er samen iets van moeten maken.

Wij wensen iedereen een hele fijne koningsdag, veel plezier en blijf gezond.

 

 

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?