Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

oranje-bingo voor zorginstellingen

apr 22, 2020 | 0 Reacties

Oranje-Bingo op Koningsdag voor alle zorginstellingen in Nederland dankzij de Vreugdefabriek. Vanwege het Corona virus is helaas ook bij ons het themafeest Koningsdag geannuleerd. Met onze show zouden we op Koningsdag optreden in Heemskerk en Zevenhuizen voor ouderen. Wij vinden dit heel vervelend, maar ook bij ons staat de gezondheid op de eerste plaats. Om de mensen in zorginstellingen toch een beetje het Koningsdag gevoel te geven, bieden wij een gratis Oranje-Bingo aan.

voor wie

Deze Oranje- Bingo is gratis voor alle zorginstellingen in Nederland. Bijvoorbeeld verpleeghuizen, woon-zorgcentra en daaraan gerelateerde organisaties. Maar ook voor de gehandicaptenzorg is deze Bingo uitermate geschikt. Hiermee willen wij graag, op afstand entertainment voor de zorg tijdens Koningsdag aanbieden.

downloaden oranje-bingo

Ook op uw zorginstelling kunt u meedoen met de Oranje-Bingo. Klik op Oranje bingo en print het complete spel inclusief toelichting uit. . Wanneer u gebruikt heeft gemaakt van deze Bingo zouden wij graag een reactie van u ontvangen. Dit kunt u doen door een review te schrijven op onze site. En mocht u nog tijd over hebben. Like dan even onze Facebookpagina, alvast bedankt.

Wij wensen u allen veel Bingo plezier en een fijne Koningsdag.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?