Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

het leukste sinterklaasfeest boeken?

okt 21, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Het Leukste Sinterklaasfeest voor zorginstellingen en verzorgingshuizen. Deze interactieve Sinterklaasshow is te boeken voor zowel de gehandicapten als de ouderenzorg.

Wilt u een gezellige middag of avond organiseren voor uw bewoners of cliënten? Dan is Het Leukste Sinterklaasfeest absoluut een aanrader.

Ook voor seniorenorganisaties zoals de Zonnebloem en de KBO is deze show gegarandeerd een succes.

En zoals bij al onze shows werken wij ook hier met een aangenaam geluidsniveau. Dus geen zware basgeluiden en piepende oren.

Het leukste Sinterklaasfeest

Het leukste Sinterklaasfeest

Is een interactieve muzikale show van de Vreugdefabriek. In overleg met u maken wij een programma op maat. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de wensen en mogelijkheden van de organisatie en het publiek.

Muziek

Wat is een Sinterklaasfeest zonder de juiste muziek? Onze entertainers draaien de leukste Sinterklaasliedjes, ook die van heel lang geleden. Wat is uw favoriete liedje voor 5 december?

Is het een modern nummer van de Club van Sinterklaas, of hoort u toch liever Zie de maan schijnt door de bomen? Maar ook is een feest-hit of dansmuziek bij onze entertainers mogelijk. En wellicht komt de bekende Pietenpolonaise tijdens de show voorbij.

Entertainment

Naast de muziek wordt het publiek ook vermaakt met entertainment. Met diverse spelletjes, de Sinterklaaskwis en de Discopiet danswedstrijd wordt het publiek doorlopend vermaakt.

Bovendien zijn hier leuke Sinterklaasprijzen mee te verdienen. Daarnaast ontvangen de deelnemers in de gehandicaptenzorg het felbegeerde Pietendiploma.

Net als de muziek wordt ook het entertainment afgestemd op het publiek.

Nu boeken

Bezorg uw bewoners of cliënten een gezellige middag of avond. Een Sinterklaasfeest waar ze nog lang over zullen napraten.

De Leukste Sinterklaasshow is te boeken vanaf 15 november tot en met 5 december. Voor meer informatie kunt u ons mailen of bellen.

Wilt u direct boeken? Dan kunt u hiervoor ons contactformulier gebruiken.

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?