De hittegolf van deze week weerhoudt onze vrijwilligers er niet van om op te treden. Ook al wordt het komende woensdag 35 graden, the show must go on.

HittegolfOptreden

Woensdag 25 juli gaan we voor een optreden naar Andijk in Noord Holland. Met de Krasse Knarren Show verzorgen we dan een interactief programma voor dementerende ouderen. We zijn die dag te gast bij verzorgingstehuis Sorghvliet om de bewoners een leuke middag te bezorgen.

Aanpassen

In verband met de tropische temperaturen zullen wij het programma wel een beetje aanpassen. Dit in overleg met de organisatie van deze zorginstelling. Ook zullen we een extra pauze inlassen om de bewoners voldoende te laten drinken. De organisatie heeft ons toegezegd dat ze voor ons liters water hebben koud staan. Daarmee moet het allemaal gaan lukken ondanks de verwachte warmte voor woensdag.

Nieuw

Naast de gewone Bingo en de plaatjesbingo (Plingo) hebben we een nieuwe variant op dit spel. Vanaf heden hebben wij de Muziekbingo in ons programma. Onze vrijwilliger Gerard heeft dit bedacht en helemaal uitgewerkt. In plaats van cijfers om te roepen, laten we korte muziekfragmenten horen. Heeft iemand op zijn of haar bingokaart een afbeelding van die muziek staan, dan kan deze worden aangestreept. Met deze Muziekbingo mag er uiteraard worden meegezongen op de muziek. Daarmee brengen we nog meer Vreugde bij de mensen die het zo hard nodig hebben.

De muziekbingo is uitermate geschikt voor de ouderenzorg, seniorenorganisaties en de gehandicaptenzorg.

Vakantie

Tijdens de vakantieperiode doen we minder optredens, maar werken onze vrijwilligers gewoon door. Achter de schermen werken zij aan nieuwe decors en werken nieuwe programma ideeën uit. Echter zullen zij regelmatig een siësta houden tijdens deze hittegolf.

Wij wensen de mensen die nu vakantie hebben heel veel plezier. En diegenen die wel moeten werken, heel veel sterkte allemaal.

Het team van de Vreugdefabriek