Een interactief programma vinden voor ouderen moeilijk? Voor stichting Zin uit Naarden was dat geen enkel probleem. Daarom had men bij ons de Krasse Knarren Show geboekt. Voor de bewoners van woonzorgcentrum Robijnhof in Leiden moest het een gezellige middag worden. En dat werd het zeker.

Prima organisatie

Wij werden prima ontvangen met koffie en broodjes door de organisatie. Bovendien maakten we kennis met de groep vrijwilligers. Deze mensen waren zeer enthousiast en bovendien erg betrokken bij de ouderen.

Oude beelden

Zoals altijd had Suzanne weer gezorgd voor oude filmbeelden en foto’s die te zien waren op een groot scherm. Voor de bewoners waren de beelden van Leiden en omgeving heel herkenbaar. Dit leidde tot  gesprekken en leuke discussies over het verleden.

Plingo

Met onze eigen “plaatjes” Bingo wisten onze entertainers de mensen goed te vermaken. Bij de geluidsfragmenten werd spontaan gereageerd tijdens dit spannende spel. Uiteraard ontvingen de winnaars een leuke attentie.

Muziek

Gezien het grote aantal verzoekjes had het publiek echt zin in een feestje. Er werd spontaan gedanst op een aantal Hollandse foxtrots, maar ook de walsjes vielen in de smaak bij het publiek. Doordat de mensen gelijk inhaakten zat de stemming er prima in.

Interactief

De Krasse Knarren Show is een interactief muzikaal programma voor ouderen. Daarmee wordt het gehele publiek op gepaste wijze betrokken. Speciaal voor de vrijwilligers hadden we het onderdeel Limbo dansen ingezet. Hieraan werd heel enthousiast meegedaan, dit tot groot plezier van de toeschouwers.

Het rad van de muziek zorgde ook hier voor hilarische momenten. Door de bekende hits van toen ging iedereen weer even terug naar die tijd van weleer.

Finale

Helaas kwam er ook aan deze middag weer veel te snel een einde. Met een polonaise namen we afscheid van het geweldige publiek. Mede door de organisatie en de enthousiaste vrijwilligers werd het een prachtig feest.

Na afloop ontvingen we heel veel lieve reacties en bedankjes van de mensen die weer huiswaarts gingen. Ook wij reden even later naar huis met een fantastisch gevoel. Want hier doen we het allemaal voor.

Graag bedanken wij Karen van stichting Zin, de vrijwilligers en natuurlijk het SUPER publiek. Wat ons betreft, heel graag tot een volgende keer.

De afgebeelde foto’s zijn van Karen, dank je wel hiervoor.