Kluswijs Alex van Gruijthuijsen draagt onze stichting een warm hart toe. We hebben een mooie schenking ontvangen in de vorm van elektrisch gereedschap en diverse materialen. Dit bedrijf is een begrip in de regio Maas en Waal en staat bekent om de uitstekende service en kwaliteit. Klik hier voor meer informatie.

Hulpmiddelen

Sinds kort heeft Alex van Gruijthuijsen van KlusWijs Beneden-Leeuwen zijn assortiment hulpmiddelen flink uitgebreid. U kunt bij KlusWijs terecht voor o.a. aangepast bestek, persoonlijk alarm, douchestoelen al dan niet met armleuning, urinaals en tuitbekers.

Kluswijs Beneden Leeuwen

KLUSWIJS ALEX VAN GRUIJTHUIJSEN BENEDEN LEEUWEN

Ons doel

Mede dankzij deze schenking kunnen we onze eigen flightcases bouwen voor de apparatuur en decoratiemateriaal. Dit is hard nodig gezien we steeds meer materialen krijgen die worden gebruikt bij onze interactieve programma’s.

Het bouwen van de flightcases doen wij met zoveel mogelijk hulp van mensen met een beperking en ouderen. Hierdoor is iedereen op zijn of haar eigen manier actief, creatief en vooral zinvol bezig. Wij zijn deze vrijwilligers heel dankbaar voor al hun werk en inzet.

Deze flightcases gaan we gebruiken bij de diverse interactieve programma’s zoals de Heedoemeesjooow en de Krasse Knarren Show. Hiermee zijn onze vrijwilligers wekelijks op pad met onze bus om een programma of activiteit te verzorgen. Dit doen zij bij zorginstellingen en verzorgingshuizen door heel Nederland.

Binnenkort kunt u op onze website de foto’s bekijken van het resultaat. We zullen de flightcases laten zien die gebouwd zijn door onze doelgroep. In verband met de privacy kunnen wij geen foto’s publiceren van de desbetreffende personen.

Wilt u op de hoogte blijven van onze programma’s, activiteiten en laatste nieuws? Meld u zich dan aan voor onze Nieuwsbrief die wij eens per zes weken versturen.

Namens onze vrijwilligers willen wij Alex van Gruijthuijsen van Kluswijs Beneden Leeuwen heel graag bedanken voor deze schenking.