Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

menzis steunt de vreugdefabriek

jul 3, 2024 | Nieuws | 1 reactie

Menzis, de zorgverzekeraar, biedt via het Menzis-Fonds steun aan maatschappelijke organisaties die bijdragen aan het versterken van de leefkracht of het verbeteren van de zorg. Meer dan 120 projecten hadden zich aangemeld voor financiële steun. Afgelopen maand is bekend gemaakt welke 21 zogeheten “Parelprojecten” geselecteerd waren.

Onze deelname

Onze stichting nam deel in de hoop een financiële bijdrage te ontvangen. We waren dan ook zeer verheugd te vernemen dat we tot de Parelprojecten behoorden. Voor de ontvangst van de cheque waren we uitgenodigd op het hoofdkantoor van deze zorgorganisatie in Wageningen.

De uitreiking

Na de koffie en het gebak, en na het welkomstwoord, werden de cheques uitgereikt aan de winnaars. Ook wij mochten een donatie in ontvangst nemen voor de Vreugdefabriek. We waren aangenaam verrast met een cheque ter waarde van € 2456,00.

Na de uitreiking was er een gezellige bijeenkomst met de deelnemers en de selectiecommissie van Menzis. Het was erg leuk om van verschillende mensen te horen dat ze ons vrijwilligerswerk enorm waarderen, iets waar we natuurlijk erg trots op zijn.

MENZIS DONATIE 2024

Sfeerverlichting

We willen verschillende soorten sfeerverlichting aanschaffen om onze decors te verlichten. Deze verlichting zal worden ingezet in zowel de gehandicapten als de ouderenzorg, waarbij we geen gebruik zullen maken van stroboscopen, felle lampen of knipperende spots. Daarom zullen we uitsluitend statische verlichting aanschaffen. Dankzij deze donatie kunnen we de nieuwe verlichting aanschaffen. Zodra we de nieuwe apparatuur hebben ontvangen, zullen dit met veel plezier delen op onze Facebookpagina en Instagram.

Natuurlijk kunt u hierover ook alles lezen in onze Nieuwsbrief, die gemiddeld eens per zes weken verschijnt. Wilt u op de hoogte blijven van onze shows, acties en het laatste nieuws? Dan kunt u zich aanmelden voor de Nieuwsbrief via onze website.

MENZIS DONATIE 2024

Super bedankt

Wij willen het Menzis-Fonds hartelijk bedanken voor de financiële steun en de prachtige bloemen die wij hebben ontvangen.

 

1 Reactie

  1. G. Vos

    Ik, vader en schoonvader van dit stel, wil iedereen laten weten dat ik super trots ben op wat Menzis heeft gesponsord. Dit geld komt werkelijk heel goed terecht. Beide mensen werken in de gezondheidszorg en voeren daarnaast nog een programma voor ouderen en mensen met een beperking. Uren van hun vrije tijd wordt er aan deze groep mensen besteed. Een compliment en de gulle gift is zeker op zijn plaats. Jan en Suzan, gefeliciteerd en succes met je uit de hand gelopen hobby.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?