Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Koningsdag 2024 terugblik optredens

mei 2, 2024 | Nieuws | 0 Reacties

Koningsdag 2024, het zit er weer op. Met maar liefst zes optredens hebben we wel een hele drukke week gehad.

Met onze bus hebben we dan ook heel wat kilometers afgelegd opweg naar de optredens door het hele land.

Voor ons waren de optredens ook een beetje spannend, gezien we voor het eerst met onze nieuwe geluidset hebben gewerkt.

We kunnen niet anders zeggen dat we daar meer dan tevreden over zijn. Met een zuiver en vooral warm geluid kon het publiek genieten van de muziek.

koningsdag 2024 koekhappen

De optredens

Met ons eerste optreden waren we te gast bij verpleeghuis Lobede in Tolkamer. Hier hebben de mensen genoten van ons themafeest Koningsdag. In Amsterdam waren we voor ons tweede optreden bij WZD Cordaan. Met veel Surinaamse bezoekers werd het een tropische Koningsdag.

Een dag later zijn we afgereisd naar WoonZorgCentrum het Laar in Tilburg voor een dubbel optreden. Het werd ook hier een geweldige dag met een enthousiast publiek. Heel opvallend was dat de mensen niet uitgeken raakten naar de oude beelden die wij op een groot scherm vertoonden. Prachtig om te zien hoe het publiek daar op reageerde. Daarnaast vermaakten wij de mensen met gezellige muziek en entertainment.

Koningsdag 2024 werd afgesloten met twee voorstellingen bij verpleeghuis de Kasteelhof in Druten. Wat werd het hier ook weer een geweldig feest. Zelfs bij het optreden dat om 10.15 uur al begon, waren de mensen enthousiast en zongen vrolijk mee. Bij optreden in de middag was het wederom een prachtig feest. Met het koekhappen werd een beetje gesteggeld, maar dat hebben we maar door de vingers gezien.

themafeest koningsdag 2024

Bedankt

Graag bedanken wij alle organisaties, personeel, vrijwilligers en het publiek voor deze mooie dagen. In de reviews kunt u een groot aantal reacties lezen.

Voor volgend jaar hebben we alweer een aantal aanvragen binnen voor Koningsdag. Wat betreft Koningsdag 2024 kijken wij met heel veel plezier terug.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?