Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Seniorenvereniging vierde feest met…

apr 12, 2024 | Nieuws | 0 Reacties

Seniorenvereniging Pannerden had voor haar leden afgelopen donderdag een feestmiddag georganiseerd. Daarom had deze organisatie voor ouderen bij ons de Krasse Knarren Show geboekt.  Het feest vond plaats bij zalencentrum de Dijk in Pannerden.

Ver voordat het optreden zou beginnen zat de zaal al helemaal vol en met ruim 60 senioren kon de show beginnen.

Seniorenvereniging blij met de Krasse Knarren Show

Muziek en entertainment

Muziek

Bij muziek voor ouderen denken wij al lang niet meer alleen aan Vader Abraham of Wim Sonneveld. Ook tijdens dit optreden deed de muziek van onder andere Boney M uit de eindjaren 70 het prima. Maar ook de Duitse Schlagers deden het hier goed.

Want wat werd er luidkeels meegezongen op “Ein festival der Liebe” van Jurgen Marcus.

Entertainment

Met oude videobeelden van Pannerden en omgeving kwamen herinneringen naar boven. Daarmee waren mooie verhalen van vroeger aan de tafels te horen. Vervolgens werden de mensen vermaakt met diverse interactieve acts.

Echter de klapper van deze middag was toch wel het bekende Muziekrad. Deelnemers van dit item werden vekleed als echte artiesten en traden op voor het grote publiek. Het meest hilarische optreden was toch wel van Sugar Lee Hooper.

Wij zagen mensen met tranen in hun ogen van het lachen en alleen maar vrolijke gezichten.

SENIORENVERENIGING

Topfeest

Helaas kwam er ook aan deze middag een eind en moesten wij afscheid nemen van het geweldige publiek. Maar dat we bij seniorenvereniging Pannerden nog een keer terugkomen is wel zeker. Na een daverend applaus en heel veel bedankjes reden we weer naar huis met een Vreugdevol gevoel. Lieve mensen, allemaal bedankt.

Gaat u een leuke middag organiseren voor een seniorenvereniging of ouderenorganisatie? Boek dan de Krasse Knarre Show of één van onze andere programma’s voor ouderen. Voor meer informatie kunt u het contactformulier gebruiken.

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?