Tijdens het Nieuwjaarsfestival van zorginstelling ’s Heeren Loo was het promotieteam van de Vreugdefabriek ook aanwezig. Suzanne en Jan stonden met een mooi aangeklede stand in één van de hallen van Hart van Holland in Nijkerk.

Managers, activiteitenbegeleiders, vrijwilligers en genodigden van ’s Heeren Loo waren vanuit heel Nederland naar dit evenement gekomen. Hier bezochten zij de diverse stands en deden ze mee aan de workshops.

Voor de Vreugdefabriek was veel interesse, de hele dag door bezochten geïnteresseerden onze stand. De bezoekers werden geïnformeerd over de activiteiten en interactieve programma’s van onze stichting. Ook konden zij zich inschrijven voor onze nieuwsbrief die om de zes weken verschijnt.

Naast het promoten van de Heedoemeesjooow en de Krasse Knarren Show demonstreerden wij tevens de Belevenistafel. Hiervoor was opvallend veel interesse bij het publiek wat actief kennis kon maken met onze nieuwste activiteit.

De  Belevenistafel kan bij ons worden gehuurd inclusief begeleiding van onze vrijwilligers. Zorginstellingen en verzorgingshuizen kunnen op deze manier voor een relatief laag bedrag hun bewoners een leuke middag of avond bezorgen.

Wat is een Nieuwjaarsfestival zonder muziek en entertainment? De organisatie had daarom voor dit evenement de dj’s van de Up & Down Discoshow geboekt. Zij gaven als echte sterren een optreden van een half uur voor ruim vijfhonderd mensen. Al direct werd er gevraagd of deze discoshow te boeken is en of we hiermee door heel Nederland toeren. Dat doen wij dus inderdaad en…….met heel veel plezier.

Om 18.00 uur kwam er een einde aan deze drukke maar zeer zinvolle dag. We hebben de Vreugdefabriek goed kunnen promoten en hebben ons netwerk behoorlijk uitgebreid. In ieder geval zijn we nu bij alle vestigingen van ’s Heeren Loo in Nederland bekend.

Graag bedanken wij de mensen van de organisatie, collega standhouders en de bezoekers van dit geweldige evenement. Het was helemaal TOP!!!  Mocht er volgend jaar weer een Nieuwjaarsfestival worden georganiseerd, dan zijn wij er heel graag bij.