Onze agenda is voor de komende tijd weer goed gevuld. Vooral in de provincies Noord en Zuid Holland zijn we de komende maand behoorlijk actief. Heel duidelijk dat de Vreugdefabriek steeds meer bekendheid krijgt in heel Nederland. Uiteraard zijn we hier heel blij mee.

Onze agenda

Onze agenda voor de komende weken

22-10-2018: De DJ’s van de Up & Down Discoshow draaien op het (besloten) feest van de damesclub in Druten. Op zorginstelling ’s Heeren Loo gaan ze er weer een mooi feest van maken.

23-10-2018: Met de Krasse Knarren Show gaan we naar Woonzorgcentrum Samen in Schagen.

13-11-2018: Onze vrijwilligers zijn dan met de Krasse Knarren Show te gast in Beneden Leeuwen. In zorgcentrum St. Elisabeth verzorgen zij daar een gezellige middag voor de bewoners.

17-11-2018: De Krasse Knarren Show is deze dag uitgenodigd door de organisatie van het Spectrum in Dordrecht. Op de locatie het Waterwiel verzorgen wij hier een programma voor de senioren uit deze buurt.

30-11-2018: Dan gaan we naar Heemskerk, Noord Holland voor een optreden met de Krasse Knarren Show. Voor de bewoners van zorggroep Viva verzorgen wij dan de muziek en entertainment.